Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Verkstad och fordon

Verkstad

Vid Tjärnölaboratoriet finns en verkstad, utrustad för arbete med motorer, trä, metall och plast. Där sker nytillverkning, reparation och service. Vår kunniga personal utför mindre arbeten för forskare utan extra kostnad och i mån av tid. Gäller det större uppdrag; begär offert. Endast anställda verkstadstekniker får arbeta i verkstaden. En forskarverkstad, med basuppsättning av verktyg, är tillgänglig för anställda och forskare.

Minibuss

En VW minibuss med 9 säten ägs av Tjärnölaboratoriet. Den ska i första hand användas av Tjärnölaboratoriets anställda för tjänsterelaterade transporter. Minibussen får i andra hand användas av forskare och annan personal, som arbetar eller studerar vid Tjärnölaboratoriet, för hämtning och lämning av studenter samt andra tjänsterelaterade transporter. Dock ska studenter i första hand uppmanas att åka kollektivt. Inga privata resor är tillåtna. Tidtabeller för buss tur och retur Strömstad finns utanför receptionen samt på anslagstavlan vid kurslabben.

Regler kring användning av minibuss:

  • Bussen bokas på tavlan utanför receptionen.
  • Alla som kör bussen ska först kvittera ut ett körtillstånd i receptionen.
  • Exjobbare: Handledaren måste först godkänna att exjobbaren får använda bussen innan ett körtillstånd lämnas ut.
  • Priset är 40,00 kr/mil exkl 25% moms.

 

Sidansvarig: Martin Larsvik|Sidan uppdaterades: 2019-12-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://loven.gu.se/studera-och-arbeta/verkstad-och-fordon/
Utskriftsdatum: 2019-12-11