Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Verkstad och fordon

Verkstad

Vid vardera stationen finns en verkstad, utrustad för arbete med motorer, trä, metall och plast. Där sker nytillverkning, reparation och service. Vår kunniga personal utför mindre arbeten för forskare utan extra kostnad och i mån av tid. Gäller det större uppdrag; begär offert. Endast anställda verkstadstekniker får arbeta i verkstaden. En forskarverkstad, med basuppsättning av verktyg, är tillgänglig för anställda och forskare.

Minibuss på Tjärnö

En VW minibuss med 9 säten ägs av Lovéncentret. Den ska i första hand användas av Lovéncentrets anställda för tjänsterelaterade transporter. Minibussen får i andra hand användas av forskare och annan personal, som arbetar eller studerar vid Lovéncentret, för hämtning och lämning av studenter samt andra tjänsterelaterade transporter. Dock ska studenter i första hand uppmanas att åka kollektivt. Inga privata resor är tillåtna. Tidtabeller för buss tur och retur Strömstad finns utanför receptionen samt på anslagstavlan vid kurslabben.

Regler kring användning av minibuss:

  • Bussen bokas på tavlan utanför receptionen.
  • Alla som kör bussen ska först kvittera ut ett körtillstånd i receptionen.
  • Exjobbare: Handledaren måste först godkänna att exjobbaren får använda bussen innan ett körtillstånd lämnas ut.
  • Priset är 36,80 kr/mil exkl 25% moms.

Fordon på Kristineberg

På Kristineberg finns en Renault Kangoo skåpbil, för användning i lokalområdet samt transport av större last. Den har tre säten och ett stort lastutrymme. För persontransport finns det en elektrisk bil, en Renault Zoe. Den har fyra säten. Bokning av fordonen sker i receptionen.

Sidansvarig: Martin Larsvik|Sidan uppdaterades: 2016-11-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?