Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tre nya ansikten på Lovéncentret

Nyhet: 2016-10-25

Som ersättning för personer som gått i pension har Lovéncentret under senaste månaderna anställt Teresia Westman, Carl Kristensson och Andrea Norder.

I juli började Teresia ”Tessan” Westman sin anställning på 60%, som lokalvårdare på Lovéncentret Tjärnö. Tidigare i sitt liv har hon som enda kvinna gått fiskarskola i Kungshamn, trålfiskat havskräfta, drivit eget städbolag på Koster och senast arbetat på Westmans Handelsbolag i Tanumshede. Hon ersätter Ingbritt Ivarsson. Tessan bor i Tanumshede.

 

Carl Kristensson är ny skeppare/tekniker, med 100% anställning på Lovéncentret Kristineberg. Han efterträder Berne Peterson. I sitt yrkesliv har Carl jobbat på bulkbåtar i ströfart över hela världen, därefter arbete med befraktning, klarering och spedition på skeppsmäklarfirma i Lysekil. Dessutom har han jobbat på vågkraftsföretaget Seabased och som färjeskeppare på Carl Wilhelmsson över Gullmarsfjorden. Han bor i Grundsund och tar gärna cykeln till jobbet.

 

I september började Andrea Norder som ekonomiadministratör vid Lovéncentret Kristineberg. Anställningen är på 100%. Hon tar över Marita Nybergs arbetsuppgifter. I sitt yrkesliv har hon arbetat i reception på Strandflickorna i Lysekil, liksom som konferenskoordinator och administratör på Gullmarsstrand i Fiskebäckskil. Andrea bor i Lysekil.

Vi hälsar alla tre välkomna till oss!

AV:
031-786 96 21

Sidansvarig: Martin Larsvik|Sidan uppdaterades: 2016-05-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://loven.gu.se/aktuellt/nyheter/fulltext//tre-nya-ansikten-pa-lov-ncentret.cid1406993
Utskriftsdatum: 2018-02-23