Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Restaurangen på Lovéncentret Tjärnö kranmärkt

  [2018-03-02] Restaurangen på Lovéncentret Tjärnö serverar ca 20,000 måltider per år ¿ till studenter, forskare och konferensdeltagare. Husmor och kockar gör miljö- och prismedvetna val av råvaror och övriga livsmedel. Till exempel väljer de att inte servera flaskvatten. Strömstads kommun har nu delat ut kranmärkning till Lovéncentret Tjärnö

 • Ny art i svenska vatten

  [2018-03-01] För första gången har nu nakensnäckan gultoppad volangnuding rapporterats från svenska vatten

 • Kosterhavsparkens Anita Tullrot kommer delvis att arbeta vid Tjärnölaboratoriet

  [2018-02-16] För att underlätta samarbetet mellan Institutionen för marina vetenskaper och den enhet hos Länsstyrelsen, som förvaltar Kosterhavets nationalpark, kommer biträdande nationalparkschefen Anita Tullrot att vistas ungefär en dag per vecka vid Tjärnölaboratoriet.

 • Nöjda gäster på Lovéncentrets stationer

  [2018-02-14] För tredje året ställdes frågor till gäster om Lovéncentrets faciliteter och service. Syftet med utvärderingen är att förstå vad studerande och gästforskare uppskattar eller inte uppskattar, och fånga upp förslag på förbättringar. Gästerna har gett höga omdömen under alla tre åren.

 • Göteborgs universitet visar upp sin forskningsstation på Tjärnö

  [2017-11-27] I oktober öppnade Göteborgs universitets marina forskningsstation på Tjärnö dörrarna för företagare, entreprenörer och tjänstemän på kustkommunerna.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

liten bild
Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2016-04-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?