Tjärnö tales edition 2017

Nyhet: 2017-04-10

Årets upplaga av Spring School – med 47 studerande från 14 länder – pågår nu på Lovéncentret Tjärnö. Som en del av kursen bloggar studenterna om sina projekt och upplevelser. Det handlar t ex om Sampling (Sleeping) Beauties, Trash is back!! och The alien hunt has begun.

The International Master of Science in Marine Biodiversity and Conservation (EMBC+) är ett tvåårigt masterprogram. Det organiseras och erbjuds av ett konsortium bestående av 6 europeiska universitet och ett världsomspännande nätverk av mer än 45 associerade medlemmar. Spring School är, som del av EMBC+, ett 10-dagars tvärvetenskapligt moment på en europeisk marin forskningsstation.